MM ArtSpace

zoyzoyniii

jewel like dragonfly
                                                




boho spring

triple necklase


bee






gothic fantasy necklase

Geometric and dantel style
Material:polymer clay


GANCIO – ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ

Κληθήκαμε να σχεσδιάσουμε την κεντρική ιδέα έως και τις λεπτομέρειες ,τα επιμέρους συνδετικά στοιχεία αλλά και τις ειδικές κατασκεύες/έπιπλα, ένα ελαφρύ μεταβλητό εκθεσιακό περίπτερο που μπορεί να εντάσσεται σε χώρο διαστάσεων 10 πλάτος x 10 μήκος από 3.5 έως και 7μ ύψος.

Το εκθεσιακό περίπτερο που θα αναλυθεί παρακάτω έχει τη θεματολογία της ένδυσης.Επιλέξαμε το θέμα αυτό γιατί θεωρείται ένα απο τα καθημερινά και βασικά κομμάτια του ανθρώπου. Η ένδυση μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα σαν ομάδα γι αυτό και προτιμήσαμε να αναπτύξουμε την αναδειξη της μέσω του εκθεσιακού περιπτέρου.

Η κεντρική ιδέα στο σχεδιαστικό κομμάτι του περιπτέρου ειναι η μορφή της κρεμάστρας , η οποία δίνει το σχήμα του σκελετού αυτής της ελευριας κατασκεύης.Υπάρχουν πέντε κρεμάστρες αριστερά και πέντε στο δεξί τμήμα του.Επίσης η σκάλα που βρήσκεται στο κεντρικό τμήμα στηρίζεται απο κάθετους ράυδους που υψόνονται σε άλλες δύο κρεμάστρες παράλληλεσ μεταξυ τους οι οποίες ορίζουν την αρχη και το πέρας των πατημάτων.To περίπτερο απαρτίζεται απο δύο ορόφους.Στο ισόγειο βρήσκεται ο χώρος ανάδειξης των εκθεμάτων και στον πρώτο όροφο τα γραφεία διοίκησης και το lobby.Οι συνολικέσ διαστάσεις του κτιρίου 10μ πλάτος x7μ μήκος και ο πρώτος όροφος βρήσκετε στα 3 μέτρα απο το επίπεδο 0 μέτρα.

Το όνομα που δώθηκε στο εκθεσιακό μας περίπτερο είναι GANCIO ,που σημένει κρεμάστρα στην ιταλική γλώσσα.Θέλαμε να δώσουμε στη λέξη κρεμάστρα την ιταλική της σημασία γιατί η Ιταλικη μόδα ήταν απο της πρώτες χώρες μπίκαν στη βιομηχανία της ένδυσης.


Γραμμικά σχέδια





Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις








Κατασκευαστικές λεπτομέρειες



pop girl

ενα κολιέ απο πολυμερικό πηλό <3


ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

Εκθεσιακό Περίπτερο ECO FIRE BIOMASS
(κατασκευή σε 3d σχεδίαση για εργασία εξαμήνου)




ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ

Επιλέχθηκε να σχεδιαστεί η συγκεκριμένη κατοικία για τέσσερις ανθρώπους που εργάζονται σε μια εταιρία ενεργειακών κατασκευών και εγκαταστάσεων σε κτίρια και κατοικίες. Οι τέσσερις εργαζόμενοι θα ζουν μέσα στη μεζονέτα. Έχουν έρθει από άλλες πόλεις της Ελλάδος και τώρα ζουν στη Θεσσαλονίκη οπού εδράζετε
η εταιρία. Οι εργαζόμενοι είναι δυο γυναίκες και δυο άντρες.
Στην οικία οι εργαζόμενοι θα προσθέτουν διαφορά ενεργειακά συστήματα και οικολογικά υλικά.
Η κατοικία έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να έχει το κάθε άτομο τον ατομικό του χώρο και μπάνιο για να υπάρχει η κατάλληλη άνεση στους χώρους. Στο ισόγειο βρίσκετε η σολοκουζίνα και το πρώτο δωμάτιο της μεζονέτας. Στο πρώτο όροφο βρίσκονται τα υπόλοιπα τρία δωμάτια. Στο υπόγειο υπάρχει αποθηκευτικός χώρος και χώρος για πλυσταριό.

Το κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει εάν μικρό χώρο για γραφείο, ντουλάπα, βιβλιοθήκη, κρεβάτι και μπάνιο.




Designed By Blogger Templates | Distributed By Gooyaabi Templates